تاندونیت آشیل

تاندونیت آشیل

تاندونیت آشیل یکی از آسیب های شایع است که اغلب در افراد ورزشکار رخ می دهد و با درد و سفتی در امتداد تاندون آشیل همراه است.

تاندون بخشی از عضله است که آن را به استخوان متصل می کند. با بافت همبند متراکم تر است و دیگر بافت انقباضی نیست. تاندون آشیل بزرگترین تاندون بدن است و ماهیچه های ساق پا را به استخوان پاشنه متصل می کند. ماهیچه‌های ساق پا و تاندون آشیل به شما کمک می‌کنند در حالت قائم بایستید، راه بروید، بپرید و بدوید.

علائم تاندونیت آشیل ممکن است بعد از پوزیشن های طولانی مدت و یا اول صبح زمانی که اولین قدم های خود را برمی دارید بیشتر قابل توجه باشد. همچنین ممکن است متوجه شوید که علائم با حرکت در اطراف کاهش می یابد. اگر به شدت ورزش می کنید، ممکن است درد بیشتری را تجربه کنید و به خصوص متوجه افزایش ناراحتی در صبح روز بعد خواهید شد. همچنین ممکن است متوجه تورم و ضخیم شدن اطراف تاندون آشیل شوید.

دلایل تاندونیت آشیل

اگر فشار بیش از حد، استرس مکرر یا انتقال بار ناموفق از طریق ساق پا وجود داشته باشد، تاندون آشیل می تواند به التهاب تاندونیت (التهاب فعال) تبدیل شود. الیاف تشکیل دهنده تاندون آشیل شروع به تجزیه و تحلیل می کنند که می تواند منجر به یک فرآیند التهابی شود که باعث تورم و درد می شود. همانطور که بدن شما به ضربه وارد شده به تاندون پاسخ می دهد، بافت اسکار تولید می شود که منجر به ضخیم شدن تاندون می شود. تاندونیت معمولاً از وسط تاندون (تاندونیت بدون درج) یا جایی که به استخوان می‌چسبد (تاندونیت درج شده) رخ می‌دهد. اغلب، این مسئله زمانی تشدید می‌شود که میزان یا شدت یک فعالیت را خیلی سریع انجام دهید بدون اینکه به بدن خود (عضلات و تاندون‌ها) فرصتی برای تنظیم و سازگاری بدهید. آسیب بافتی به دنبال دارد.

فیزیوتراپی 

درمان های فیزیوتراپی برای رفع تاندونیت آشیل بسیار موفق هستند. فیزیوتراپیست شما ارزیابی کاملی از اندام تحتانی و کمر شما انجام می دهد تا مشخص شود که علل زمینه ای چیست.

به طور معمول، بیمارانی که با این عارضه مراجعه می کنند، ساق پاها و محدودیت های مفصلی در استخوان های مچ پا و پا دارند. فیزیوتراپیست شما عضلات سفت شما را آزاد می کند و مفاصل سفت شما را در اینجا و حتی ممکن است زنجیره را تا پشت شما حرکت دهد. درمانگر شما همچنین ممکن است از طب سوزنی برای کاهش درد و بهبود تاندون یا سوزن خشک برای آزاد کردن عضلات سفت استفاده کند.

شاک ویو تراپی یکی دیگر از درمان های کمکی است که فیزیوتراپیست شما می تواند در برنامه درمانی شما بگنجاند. تحقیقات شاک ویو تراپی نتایج برتری را در شکستن بافت اسکار و تسریع بهبودی تاندون آشیل نشان داده است.

علاوه بر موارد فوق، فیزیوتراپیست برای درمان تاندونیت آشیل، تمرینی برای شما در نظر می گیرد که تاندون شما را تقویت می کند و هرگونه عدم تعادل عضلانی موجود را اصلاح می کند. ممکن است آنها نه تنها از شما بخواهند که تمریناتی را برای مچ پا انجام دهید، بلکه همچنین ضعف زانو، لگن و ناحیه مرکزی بدن را که ممکن است در ایجاد تاندونیت آشیل نقش داشته باشد، بخواهند.

اگر آنطور که انتظار می رود پیشرفت نمی کنید، فیزیوتراپیست شما ممکن است برای ماساژ درمانی یا مشاوره با یک پزشک ارتوپد ورزشی به شما مراجعه کند. این گزینه های دیگر به بهبودی شما کمک می کنند و اطمینان حاصل می کنند که تمام اقدامات مناسب انجام شده است.

اگر بتوانید علائم خود را در مراحل اولیه با اصلاح فعالیت و تمرینات توانبخشی مدیریت کنید، احتمالاً در یک جدول زمانی 6 تا 8 هفته ای بهبود خواهید یافت. اگر آشیل شما بیش از 6 هفته درد داشته باشد، تاندون شما ضخیم شده است، حتی تا چند ماه طول می کشد.

 

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی در اصفهان – فیزیوتراپی ورزشی – فیزیوتراپی تاندون آشیل – بهترین فیزیوتراپی اصفهان

مقالات بیشتر

درد سیاتیک در بارداری

درد سیاتیک در بارداری

درد سیاتیک در بارداری یکی از عوارضی است که برخی زنان تجربه می کنند ، در حالی که بسیاری از…
سی پی ام پس از جراحی شانه

سی پی ام پس از جراحی شانه

سی پی ام پس از جراحی شانه یکی از بخش های برنامه فیزیوتراپی و توانبخشی پس از جراحی شانه است…
مگنت تسلا

مگنت تسلا

مگنت تسلا اصطلاحی است که برای توصیف آهن‌رباهایی با قدرت میدان مغناطیسی بسیار بالا استفاده می‌شود. این آهن‌رباها قادرند میدان‌های…
سیاتیک کمر

سیاتیک کمر

سیاتیک کمر به درد، ضعف، بی حسی یا گزگز در ساق پا اشاره دارد. در اثر آسیب یا فشار بر…
سی پی ام پس از جراحی زانو

سی پی ام پس از جراحی زانو

سی پی ام پس از جراحی زانو بخصوص جراحی تعویض مفصل زانو یک مدالیته موثر و ضروری است که کمک…

مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فیزیوتراپی در اصفهان

راه های ارتباطی

۰۳۱۳۶۶۴۰۰۱۶
۰۹۰۲۲۲۱۶۸۶۱

مشاوره

جستجو

دسته بندی مقالات

دسته‌ها

keyboard_arrow_up